dimecres, 24 de novembre de 2010

BIOGRAFIES PERQUÈ SÍ


La intenció d'aquest llibre és la d'oferir biografies sintètiques i amenes de personatges històrics de tots els temps. El seu objectiu principal és despertar en nosaltres la curiositat per saber més d’aquests personatges.

Les biografies van des de personatges del món del cinema (Woody Allen, Steven Spielberg, Pedro Almodóvar…), de l'esport (Lance Armstrong, Pau Gasol…), artistes plàstics o il•lustradors (Joan Miró, Beatrix Potter…), inventors (Gutenberg, Edison…), cantants (Madonna, Bob Marley…) però també reis, reines, científics, polítics, activistes, escriptors, pintors, empresaris… i molts més.

El disseny és molt innovador ja que hi ha una gran varietat de tipografies que fan que no resulti gens avorrit. Algunes pàgines, fins i tot, estan a l'inrevés: la fulla negra i el text blanc. I a més les biografies estan acompanyades dels dibuixos d'Oriol Malet en blanc, negre i tons grisos.

Lewis York es dirigeix a un públic juvenil i la seva forma d'expressar-se és molt propera. Moltes vegades s’expressa amb frases carregades d’humor.

El recomano a totes aquelles persones que vulguin tenir un ràpid apunt biogràfic i vulguin gaudir de moments divertits i amens!

Diana Parrilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada