dimarts, 26 de gener del 2010

Avatar



Argument: Els éssers humans han trobat en un allunyat planeta anomenat Pandora, un jaciment d'un recurs altament valuós. Per a obtenir-lo han de fer front als seus habitants: els Na´vi, a través d'Avatars, bio-organismes per a interactuar amb els alienígenes. Els Na ’vi demostraran a un dels soldats humans, que la vida té un equilibri més enllà de les ambicions.


Valoració: Malgrat no sóc gaire afeccionada al cinema d’acció, no he pogut resistir-me a veure una de les pel·lícules més esperades pels seus efectes especials en 3D: AVATAR del director de Terminator i Titanic, James Cameron.

He de reconèixer que m’ho vaig passar d’allò més bé. Tècnicament, Cameron, aconsegueix que et sentis immers completament en un món recreat digitalment i que els personatges alienígenes et transmetin les mateixes emocions que uns actors reals.

Fins aquí, res a dir. El que m’ha semblat més fluix és el guió. La història és molt previsible des d’un bon principi i no aporta cap sorpresa.

Penso que és una pel·lícula que pot crear un cinema nou, diferent i pot deixar enrere el 2D com va passar amb el blanc i negre.

La recomano perquè és d’aquelles pel·lícules sense cap més pretensió que entretenir i donar espectacle.

De moment la segona part està assegurada!

Diana Parrilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada