diumenge, 2 d’abril del 2017

IV PREMI POESIA JOVE MIQUEL MARTÍ I POL



El dimecres 22 de març se celebrà a la biblioteca del nostre institut el lliurament de premis   del IV Premi  Poesia Jove Miquel Martí i Pol. L'acte el van presentar magníficament bé dos alumnes de batxillerat: Irene Alcázar i Arnau  Guerrero. Tot seguit la nostra Elionor particular, Marina García de 4t d'ESO recita l'esmentat poema. Després Cèlia Rodríguez interpretà un haiku del Miquel Martí i Pol mentre en Marc Ramon ens mostrava les seves il·lustracions mitjançant un kamishibai.


A continuació recitaren el poema No demano gran cosa la Lucía Jurado, l'Ariadna Meca, l'Íngrid Osorio i el Jesús Hidalgo. L'Ivet Salazar ens interpretà un fragment del poema Ara mateix mentre sonava de fons la música i veu d'en Titot. També llegiren una poesia del poemari Estimada Marta, a duo l'Ariadna Meca i la Paula Huguet.


Destacà la facilitat i la velocitat que el professor de l'institut Ramon Carrillo dibuixava mentre la Cristina Carrasco i l'Arnau Flavià llegien el poema Els paletes. Per acabar l'acte l'Ivan Medina i l'Anna Roca recitaven a dues veus la poesia  que el nostre poeta dedicà a tota la comunitat educativa de l'institut. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada