dijous, 26 de maig del 2016

SOL PICÓ ENS VISITA


 






La xerrada que ens va donar Sol Picó el dimarts passat a la biblioteca  va ser molt emotiva i em va agradar molt. Ens va explicar tot el recorregut de la seva vida com a directora i ballarina de diferents disciplines.

Des de ben petita a ella, ja li agradava la dansa i necessitava ballar per viure. Des que era un infant  ja saltava, corria i estava tot el dia bellugant-se fins que la seva mare la va apuntar a  dansa clàssica als sis anys. La primera vegada que es va posar en la barra de ballet a fer un pliè va sentir unes pessigolles que li van fer sentir-se com si hagués  de viure de la dansa, però va passar el temps i va continuar aprenent fins que es va presentar a un càsting a l’institut del teatre. Estava molt entusiasmada i tothom li deia que ballava molt bé. Però no la van agafar perquè li van dir que estava grassoneta . Es va emportar el primer cop a a la seva vida en el món de la dansa; però la Sol Picó mai no es va rendir, va continuar lluitant per als seus somnis de ser ballarina. No es podia rendir. El que havia sentit en aquella barra era un fet real no una imaginació. 

El seu pare li deia que no s’havia de dedicar al ball, que era molt sacrificat i que no l’agafarien enlloc,  que el que havia de fer és una carrera , no obstant això, la Sol Picó va continuar treballant molt dur  per aconseguir el seu somni, li van donar  una beca per anar a França, després a Nova York,  va passar moments durs fins que finalment va aconseguir formar la seva primera companyia. Des d’aleshores no ha parat de fer dansa de tot tipus per tot el món i visitar mes de 50 països. 

Tenia raó  de seguir endavant el seu somni , ella  havia sentit alguna cosa estranya quan estava en aquella barra fent un pliè, tenia la necessitat  de viure del món de la dansa, i així va ser, ho és i ho serà.

Berta Cruz 2n ESO C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada