dissabte, 27 de desembre de 2014

EXPLICA LA TEVA NOVA PORTADA


Durant aquest primer trimestre del curs escolar 2014-15 tots els i les alumnes de 1r d'ESO del nostre institut han demanat un llibre de la nostra biblioteca i han hagut de llegir-se'l i fer una nova portada. D'aquesta manera han llegit el llibre que ells volien i han donat a conèixer el fons de novel·la juvenil o còmic. L'activitat va tenir tres sessions: la primera, la presentació de la biblioteca i l'elecció dels llibres; la segona, a la classe de VIP en què els professors de visual i plàstica van ajudar a realitzar les noves portades; i finalment una última sessió, en què l'alumnat explicava la portada i recomanava la lectura del llibre. Cada classe ha tingut un guanyador a la millor portada  i també a la millor presentació. Finalment l'últim dia del trimestre es va lliurar el premi a la millor portada de tot primer d'ESO que va ser per a Sebastián Veiga de 1r E

Els millors de 1r E han estat: Sebastián Veiga (portada) i presentació ( Neus Guillén)


Presentació de les portades de 1r EEls millors de 1r D han estat: Alba Fernàndez ( portada) i Àlex Sagarra ( presentació)
Presentació de les portades de 1r D
Les millors de 1r C han estat: Montse Celi ( portada) i Alba Medina (presentació)

Presentació de les portades de 1r C
Les millors de 1r B han estat: Ainhoa Lorenzo ( portada) i Laura Sampedro ( presentació)


Presentació de les portades de 1r BEls millors de 1r A han estat: Natàlia Sanz ( portada) i Hernán Hidalgo ( presentació) 


Presentació de les portades de 1r ACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada