dijous, 17 de maig del 2012

ACTIVITATS MAIG I JUNY 2012

El dimarts dia 29 de maig a l’hora del pati del matí d’11’15 a 11’45 realitzarem una activitat a la biblioteca en què vosaltres sou els protagonistes RECOMANA’NS UN LLIBRE I T’EMPORTES UN ALTRE. Si portes un llibre a la biblioteca que t’hagi agradat i ens expliques una mica l’argument i perquè t’ha agradat te’n regalem un altre, així de senzill. L’hora del pati la biblioteca romandrà oberta només per a recomancions. 


 El dimarts 5 de juny a l’hora del pati de matí es realitzarà un concurs amb els 7 finalistes dels sostenigmes. Hauran de respondre els diferents enigmes que els proposin . 


 El dimarts 12 de juny a les 11’30 h es farà el tradicional sorteig amb els números de préstec. El regal serà sorpresa. Només es podrà premiar als participants que estiguin presents. 


 D’altra banda us recordem que heu de retornar els llibres que tingueu en préstec abans de finalitzar el curs escolar. El fet de no retornar els documents comporta la retirada dels serveis de préstec i el pagament de l’import del llibre o DVD perdut. 


 Vine a la biblioteca, en sortiràs amb les butxaques plenes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada