diumenge, 4 de març de 2012

EL SOSTENIGMA

El dimarts dia 6 de març iniciem el CONCURS DEL SOSTENIGMA. Tots els dimarts de cada setmana fins el 5 de juny penjarem un SOSTENIGMA, un enigma relacionat amb l’any internacional DE L’ENERGIA SOSTENIBLE PER A TOTS. Les respostes seran mots relacionats amb el mediambient (a la biblioteca hi ha penjat el vocabulari i també en quest bloc, penjat a l'esquerra de la pàgina). El SOSTENIGMA es penjarà a diversos llocs de l’institut i a la biblioteca. Qui vulgui resoldre’l ho podrà fer a través del bloc, posant la resposta, el seu nom i el curs, o en un full i dipositar-ho a la BÚSITA DE BIBLIOTECA situada a consergeria. Teniu de temps fins el dimarts de la setmana següent a les 9’15 h. A la biblioteca hi ha un cartell on s’indicarà el nom dels participants i els punts obtinguts. No tots els SOSTENIGMES tenen la mateixa puntuació, van de l’1 al 10 segons la dificultat. El guanyador o guanyadora del concurs obtindrà un premi sorpresa, en cas d’empat es realitzarà un concurs entre l’alumnat amb millor puntuació. Mensualment hi haurà sorteigs sorpresa entre els participants dels enigmes.

D’altra banda us recordem que el servei de préstec és d’un mes amb una pròrroga de 15 dies, sempre que no hagi estat sol·licitat prèviament el document. Passat aquest termini s’haurà de lliurar el llibre o llibres, o DVDs. El fet de no complir aquests requisits pot comportar la penalització i retirada dels serveis de préstec, així com l’amonestació en casos reiteratius. En cap cas es pot emportar un llibre de la biblioteca sense el permís del bibliotecari o bibliotecària, aquest fet es considera una falta greu amb la seva corresponent amonestació. Cal remarcar que el dia de l’hora de lectura no es realitzarà el servei de préstec.

Per cada préstec o altra activitat relacionada amb la biblioteca escolar es lliura un número per un sorteig el dimarts 12 de juny a les 11’30.


Vine a la biblioteca, en sortiràs amb les butxaques plenes!

10 comentaris:

 1. Anònim5.3.12

  Júlia Camba, 1E. La resposta es: sostenible

  ResponElimina
 2. Anònim5.3.12

  David Garcia Garcia, 1ºE La resposta es sostenible

  ResponElimina
 3. Anònim5.3.12

  Ismael Ceballos
  la resposta es sostenible

  ResponElimina
 4. Anònim5.3.12

  ales crespin 1rD: la resposta es sostenible!!

  ResponElimina
 5. Anònim5.3.12

  Raul lopez 1rE

  ResponElimina
 6. Naila Rodriguez Sales 1ºB5.3.12

  Naila Rodriguez Sales 1ºB:

  La resposta es:SOSTENIBLE

  ResponElimina
 7. Víctor Bosque Gala5.3.12

  Víctor Bosque Gala 1A

  La resposta és SOSTENIBLE

  ResponElimina
 8. Víctor Bosque Gala6.3.12

  Víctor Bosque Gala 1A
  La resposta és sostenible

  ResponElimina
 9. Anònim6.3.12

  BRYAN GOMEZ 1-A

  LA RESPOSTA ES SOSTENIBLE

  ResponElimina
 10. Adrián Rodríguez Castillo 2C7.3.12

  La resposta és: sostenibilitat

  ResponElimina