dimarts, 14 de febrer del 2012

El diari de Nikki



L’AUTORA
Rachel Renee Russell és autora i il · lustradora americana de la sèrie de llibres infantils Diaris de Dork. Va néixer i es va criar a Saint Joseph, Michigan, i actualment resideix en el nord de Virgínia. A més d'escriure llibres per a nens, Rachel és advocada. Es va divorciar l'abril del 2009.

L’OBRA
Nikki, una nena de 12 anys coneix a l’institut tota una colla de nois i noies: Brandon, Chloe, Zoey i Mackenzie. Nikki, fa tatuatges a la gent. Brandon, Chloe i Zoey presenten fotografies dels tatuatges al concurs d’art i guanyen el primer premi de 500 dòlars.
A l’institut celebren Halloween, però Nikki té la festa del ballet de la seva germana Brianna, a la que no pot faltar i la festa de Halloween de l’institut. Chloe i Zoey li donen una sorpresa a Nikki dient que li donen un vestit de bossa per anar al ball. Brandon, també li demana que anés al ball. Nikki ho volia fer tot a la vegada i així ho va fer.

OPINIÓ
M’ha agradat perquè el llibre explica la historia d’una nena de la nostra edat que li passen un munt d’aventures. La forma de explicar les anècdotes em sorprèn perquè ho explica com si fos un diari personal i ho el que explica ho fa molt divertit.
Andrea López 1r D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada