dilluns, 24 de juny de 2013

FESTA COMIAT VOLUNTARIS BIBLIOTECA Lúltim dia d'aquest curs, el 21 de desembre es celebrà la tradicional festa de comiat dels voluntaris de la biblioteca de l'any 2012-13. Enguany els voluntaris han realitzat dues sortides una a Barcelona on es van comprar llibres a les llibreries Alibri i Central del Raval i tot seguit van poder realitzar una visita guiada a la Biblioteca Nacional de Catalunya ; l'altra sortida fou al Citilab acompanyant l'alumnat de segon d'ESO participant del taller de lectures poc recomanades. Finalment per concloure l'any una festa al pati de la bilblioteca!
CLOENDA LECTURES NO SEMPRE RECOMANADES
El passat dimarts 11 de juny es va celebrar la cloenda del taller de lectures no sempre recomanades al Citilab. Enguany han participat tots els instituts públics de Cornellà de Llobregat. El nostre institut, concretament:  Raúl López, Yeray García, Sergi García, Àlex Zapater, Laia Alba, Lucia Valverde, Júlia Sariego i Gissela Celi. van elaborar  un petit curt realitzat  amb playmobils sobre la novel·la Los diez negritos d'Agatha Christie. Van obtenir el premi al millor guió. 

dimarts, 11 de juny de 2013

SORTEIG FINAL DE CURSEl passat 29 de maig tingué lloc a la biblioteca el tradicional sorteig de final de curs entre tots i totes les usuàries de la biblioteca escolar. Es repartiren diversos llibres i un xec que correspongué a l'alumna de primer d'ESO Júlia Boron.